ECDADINA SAHIP ÇIK,BIR TUĞLA DA SEN KOY!

Sayın Günbaturlular, değerli hemşehrilerimiz;

Köyümüzdeki mezarlık etrafının duvar hatıl temelleri kepçeyle kazma işlerine başladık.Ayrıca Köye giriş tabelası paslanmaz galvaniz kutu profil kaynak işleri ve Kompozit’le etrafının kapanması işleride başladı ,kısmet olursa havalar iyi giderse bayrama kadar bitirmiş oluruz.
Ecdadına sahip çık,bir tuğla da sen koy! kampanyamıza katkı yapan ve desteklerini esirgemeyen tüm köylülerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz, iyiki varsınız.Oluşturduğumuz komitede yer alan yönetimdeki tüm arkadaşlarıma,Almanya’ dan Mehmet ve Turan ODABAŞ’a ve Köy Muhtarımız Okan ODABAŞ’a bana yardımıcı oldukları için, sizlerin huzurunda teşekkür ederim.
Kampanyamız devam ediyor,yapılan bağışları ınfo@gunbaturdernek.com’dan ECDADINA SAHIP ÇIK,BIR TUĞLA DA SEN KOY! yazarak sitemize girdiğinizde görebilirsiniz.

Komite adına
Kelkit GÜNBATUR Köy Dernek Başkanı